Jaarverslag 2014

Hier vindt u het jaarverslag van 2014.

In het jaarverslag leest u over de mooie resultaten die USI in 2014 geboekt heeft. Het projectenportfolio is verder uitgebouwd. Daarnaast hebben de door USI georganiseerde bijeenkomsten veel belangstellenden getrokken.

USI heeft voorbereidingen getroffen om zijn activiteiten voor de komende jaren stevig te verankeren. Het resultaat is dat de drie pijlers binnen USI een verschillend vervolg krijgen.
De Universiteit Utrecht wordt kernpartner van USI waardoor USI zijn rol als onafhankelijk opererende, vraaggestuurde netwerkorganisatie startend vanuit de regio Utrecht kan voortzetten. De inzet is gericht op versterking van de rol van USI als kennis- en innovatiemakelaar op duurzaamheid in de regio Utrecht en als ambassadeur van de duurzame resultaten en expertise in de regio.

Nu USI stevig staat zal Jacqueline Cramer terugtreden als directeur en deze functie overdragen aan Carolien van Hemel. Jacqueline Cramer zal op een beperkte aanstelling verbonden blijven aan de Universiteit Utrecht als adviseur van het USI en hoogleraar duurzaam innoveren.

In het jaarverslag leest u meer over de activiteiten van en ontwikkelingen binnen USI.

> Download jaarverslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *