Platform

Het USI biedt een platform voor alle geïnteresseerden die zich betrokken voelen bij de transitie naar duurzame urbane regio’s in internationaal verband.

Voelt u zich aangesproken, neem dan deel aan:

  • USI debatavonden, conferenties en symposia rond een specifiek duurzaamheidsthema. Deze worden aangekondigd op de website van USI. Enkele voorbeelden van dergelijke, goed bezochte evenementen zijn de lezingenreeks over duurzaamheid in samenwerking met Studium Generale in 2011, de bijeenkomsten op 4 juni 2011 (MKB innovatie bijeenkomst op het gebied van water samen met Syntens, Kamer van Koophandel en het Utrecht Valorisation Center), 16 juni 2011 (oprichtingsbijeenkomst USI), 14 sept 2011 (afscheid van Erik Lysen, voormalig directeur van de organisaties waaruit USI is voortgekomen: UCAD/UCE ) en de SURE-dagen over water- en energie-innovatie in de regio Utrecht op 19 en 20 juni 2012.
  • Ook kunt u op de hoogte blijven door gebruik te maken van een RSS-feed
  • Social media (LinkedIn, Twitter) om activiteiten van USI te volgen.
  • USI bijeenkomsten voor specifieke doelgroepen, waaronder het MKB.
  • Discussiefora en reacties op blogs op de USI website.

Alle USI bijeenkomsten worden aangekondigd op de USI website.
Ook kunt u uw betrokkenheid bij USI tonen door u aan te melden als ‘Vriend van USI’

De medewerkers van het USI bureau verzorgen regelmatig lezingen, participeren in discussiefora, treden op in de media en schrijven artikelen en blogs over actuele, aan hun vakgebied gerelateerde onderwerpen.